Seuran blogi

Joulujuhla ja joululoma

Share |

Perjantai 15.12.2023 klo 10.40 - Eerin ja Korhone


Screenshot_20231215_103920.jpg
Joulujuhlamme vietettiin Kosken koulun salissa 13.12. Keskiviikkona. Oltiin kutsuttu paikalle harrastajat, heidän läheiset sekä Saimaan nuorisoseuran toimiston. Alkuun kuuntelimme, nykyisin Helsingissä asuvan, puheenjohtajamme Sandran puheen. Etänä oli myös Huudon ohjaaja ja varapuheenjohtajamme Lauri.
Seuramme ohjaajat kertoivat ryhmä kuulumisia ja hankeuutisia.
Esitysten alkaessa oli ihana huomata kun läheiset kaivoivat tohkeissaan kamerat esille. Tällaista lämpöistä tunnelmaa on mukava seurata.
Juhlan lopuksi Porinan ohjaajat leikittivät kaikkia ja lauloimme yhdessä nuorisoseuralaismarssin. "Veri nuori kun suihkuten suonissa käy, ei esteitä tiellämme näy ei näy."
Mutta, Eerin, sie olit juhlassa paikalla monenlaisessa puuhassa. Miten meni?
Oli ihanaa päästä viettämään kunnollista joulujuhlaa pitkästä aikaa! Tunnelma oli rento ja lämmin. Tuli heti semmonen yhteenkuuluvuuden tunne, kun suurin osa harrastajista, vanhemmista, ohjaajista ja muita tärkeitä seuran ihmisiä oli paikalla. Joulujuhlassa mie kerroin Porinan kuluneesta syksystä ja siitä, miten syksy on mennyt. Lisäksi Porinan esityksessä vastasin tekniikasta. Oman ryhmän, eli Huudon, esityksessä esitin räpin, jonka olin kirjoittanut itse. Räppi oli tietysti jouluteemainen. Sitten muiden Porinan ohjaajien kanssa vedettiin läsnäolijoille loppuleikki, mikä oli Esterin auto. Tein myös talkoohommia. 
Joulujuhlassa tapahtu paljon asioita, mutta tietysti joulu tunnelmassa ja nuorisoseuralaisuus hengessä!
Nyt Asemäentien nuorisoseura ja Vaientamaton käy joululomille. Nähdään harrastajat ensi vuoden puolella, kun kevätkausi alkaa!
Huuto 8.1.
Porina 16.1.
Kuiskaus 17.1.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini